Al mes de juliol, per a nens i nenes dels 6 a 14 anys

Estiu 2022, SUMMER CAMPUS

El nostre Summer Campus, que es fa al mes de juliol, està pensat per a nens i nenes dels 6 a 14 anys (infantil i primària).
Per als nois i noies més grans (ESO, Batxillerat), oferim intensius d’estiu.

Sol·licitar informaciò

Summer campus
Summer campus
Summer campus
E

Els més petits (Infants) fan 2 hores diàries d’anglès al matí de dilluns a divendres i els més grans (Children) fan 2,5 hores diàries, també de dilluns a divendres al matí. A partir del 5C, els alumnes que fan tot un nivell al juliol, els equival a tot un curs acadèmic (al de setembre a juny) i, per tant al setembre poden passar al nivell següent; sempre i quan l’assistència i els resultats siguin bons.

El Summer Campus dóna l’opció de fer anglès i prou; o bé, anglès + esports i piscina. També es pot allargar amb dinar o dinar i tarda. L’anglès es fa a Hibernia House i després, els esports, piscina, dinar i tarda es fa al Club Tennis Masnou. És un combinat ideal per a aquells pares que treballen i volen que els seus fills aprofitin l’estiu fent alguna cosa de profit i que, a més a més, s’ho passin bé.

La formació acadèmica en l’idioma, pot servir molt en el futur dels fills.

També tenim SPEAKING CAMPUS per a nens d’infantil I primària que vulguin passar-s’ho bé I aprendre molt. Fem activitats lúdiques i divertides totes amb l’anglès com a vehicle comunicador.